Ring til os på: 2298 2637

Clinique Trés Jolie


Søger du en skønhedsklinik i nærområdet af København, som tilbyder ansigtsbehandlinger.  Så kan du hos Clinique Très Jolie i Farum​ nær Allerød & Holte finde et stort udvalg. Du kan altså finde lige nøjagtigt den ansigtsbehandling, du søger og har brug for.

Kontakt os og hør mere om ansigtsbehandling

Besøg vores klinik i Farum​, nær København, og indled dig på en afslappende og forfriskende ansigtsbehandling, som efterlader din hud blød og smidig.​​ Du kan booke en tid online her eller ved at ringe på telefon 32 20 26 26.

Klassisk ansigtsbehandling, 60 min.​

Den klassiske ansigtsbehandling indeholder en dobbelt afrensning (evt. damp) efterfulgt af en exfoliering. Dernæst foretages en let dybderensning efterfulgt med massage af decolté, hals og ansigt med afslappende maske. Denne ansigtsbehandling afsluttes med tilpasset tonic og cremer, som fugter, beskytter og skaber naturlig balance i huden.

Kr. 495,-

 

Luksus, 90 min.

En luksus ansigtsbehandling indebærer ultimativ forkælelse af din hud og dine sanser. Behandlingen begynder med en hudanalyse, hvorefter der foretages en dobbeltafrensning, exfoliering, damp og dybderensning efterfulgt af afslappende massage af ansigt, hals, decolté, skuldre, nakke og arme. Der bruges special maske tilpasset din hudtype. Dernæst foretages farvning af vipper og bryn samt korrektion af bryn. Sidste del af denne luksus ansigtsbehandling afsluttes med dagcreme, serum og beskyttende creme til øjenområde og læber.

Kr. 745,-

 

Murad frugtsyre ansigtsbehandling, 30 min.​

Frugtsyren giver en opstrammende effekt på huden, som reducerer fine linjer, rynker, akne, ar og pigmentforandringer på alle hudtyper. Med denne ansigtsbehandling vil der forekomme koncentreret glykolsyre, som fjerner døde hudceller og penetrerer i det øverste hudlag. Huden efterlades ungdommelig, spændstig og styrken i ansigtet genoprettes (facial-booster).

En Murad frugtsyre ansigtsbehandling indeholder dobbeltafrensning, pensling, dagcreme m. solfaktor (SPF 15) og beskyttende creme til øjenområde samt læber. Dette er en særdeles god ansigtsbehandling til dig, som ønsker en hurtig behandling i frokostpausen eller inden en festlig anledning.

Det anbefales som kur af 6 gange for genopbygning af hudens struktur (fremmer hudstrukturen indefra).

Kr. 375,-

6 gange

Kr. 1.800,-

 

Dybderens-/ Teenagebehandling, 45 min.​

Denne ansigtsbehandling egner sig til unge med få eller mange urenheder. Behandlingen indeholder en dobbeltafrensning, dybderensning m. damp, exfoliering og beroligende maske, der reducerer rødme og irriteret hud uden at udtørre den. Der afsluttes med en nærende og fugtgivende dagcreme, som efterlader huden ren, sund og i balance.

Kr. 350,-

 

Anti-age behandling, 60 min.

Med en Anti-age ansigtsbehandling får du din ungdomsglød tilbage og ansigtets fyldighed genoprettes.

Behandlingen indeholder dobbeltafrensning, exfolering (evt. damp) efterfulgt af digitopressure massage af ansigt, hals, decolté, skuldre, nakke og arme. Dernæst følger speciel anti-age-maske, der er efterfulgt af anti-age-serum, samt tilsvarende anti-age-creme på øjenområder og læber. Denne ansigtsbehandling fugter, fornyer og regenerer i dybden af din hud, så rynker og rene linjer mindskes.

Kr. 595,-

 

Mesoestetic - Medicinsk hudterapi​

Som en del af vores tilbud om ansigtsbehandling udfører vi også effektiv medicinsk hudterapi med produkter fra Mesoestetic, fri for kirurgi, injektioner, smerter og andre bivirkinger. Mesoestetic anbefales af førende klinikker verden over, og hudplejeprogrammerne er de mest teknologiske og avancerede inden for kosmetisk ansigtsbehandling, som findes i dag – både til professionelle behandlinger og vedligeholdelses behandlinger hjemme. Alle produkter er baseret på lægelig medicinsk videnskab og egen farmaceutisk produktion.

Du er meget velkommen til at booke en gratis uforpligtende konsultation.

 

Cosmelan mod pigmentpletter​

Super effektiv ansigtsbehandling mod pigmentpletter uden brug af laser. Også til mørke hudtyper. Med Cosmelan er det nu muligt uanset hudtype og hudfarve, at behandle pigmentforandringer med fantastisk resultat. Cosmelan ® Depigmentation virker ved at påvirke dannelsen af melanin direkte, og derved er det muligt at fjerne pigmenteringer effektivt, samt at give huden dens naturlige farve, glathed og stråling tilbage. Resultatet af denne ansigtsbehandling er enestående!

Resultater

I 99% af tilfældene forsvinder pletterne og der ses forbedringer på op til 95% af huden.

Kr. 3.900,-

 

Cosmelan Active ansigtsbehandling mod acne​

​Cosmelan Active System er udviklet specielt til at rense og regulere fedtet/acne hud, reducere rødme og standse udviklingen af acne udbrud samt forbedre hudens struktur og udseende.

Hvor mange behandlinger har man brug for?

Hvis man følger den anbefalede hjemmeplejeprocedure, vil én ansigtsbehandling bringe acnen under kontrol for de fleste. Vi anbefaler derefter, at fortsætte brugen af de anbefalede hjemmeplejeprodukter for at forebygge yderligere acneudbrud.

Cosmelan Active Acne ansigtsbehandling inkl. produkter

Kr. 849,-

 

Vedligeholdelsespakke

Kr. 1.200,-

 

AHA Peeling

Banebrydende og yderst effektiv kur, som fjerner forhornede celler, grålig kulør og ujævnheder. Kuren giver vitalitet, foryngelse og friskhed til huden. Vi anbefaler en kur 1-2 gange årligt. Mesoestetic-peeling kan også bruges som en form for ansigtsbehandling, som er sammensat af fire forskellige peelings på flere niveauer. De funktionelle hovedingredienser er mælkesyre, salicylsyre, mandelsyre og glykolsyre. Valget af peeling afgøres individuelt og afhænger af hudtype, hudtilstand og den overordnede vurdering, som vi laver af din hud.​

1 behandling (ansigt)

Kr. 750,-

 

4 behandlinger som kur (med 10-14 dages mellemrum)

Kr. 2.800,-

 

Mesoéclat – Medicinsk Facelift

Intensiv Anti Aging ansigtsbehandling med øjeblikkelig virkning. Anbefales til slap, rynket hud med ujævn hudtone. Effektiv behandling af hudens ældningsproces og bevaring af hudens ungdommelighed, og derfor en populær ansigtsbehandling blandt Hollywoods stjerner.

Mesoéclat kan anvendes som enkelt ansigtsbehandling eller som kur. Allerede efter en behandling får huden en frisk kulør, træthedstegn forsvinder, porerne formindskes og huden bliver silkeblød.​

1 ansigtsbehandling

Kr. 850,-

 

3 behandlinger

Kr. 2.400,-

 

5 behandlinger inkl, Mesoèclat creme (Værdi 850,-)

Kr. 3.900,-

 

Energy C Antiaging ansigtsbehandling

Neutraliserer frie radikaler, reparerer solskadet hud, udjævner hudfarven og reducerer pigmentforandringer, giver fugt, og styrker collagen- og elastinsyntesen, hvilket gør huden mere fast og spændstig. Denne form for ansigtsbehandling er ideel til solskadet eller stresset hud samt til hud, der er svækket af rygning eller streng diæt.

Vi anbefaler at benytte de tilhørende hjemmeplejeprodukter for at forstærke resultatet af behandlingerne.​

1 behandling

Kr. 700,-

 

4 behandlinger

Kr. 2.400,-

 

Collagen 360° Antiaging ansigtsbehandling

Avanceret antiage ansigtsbehandling, som gør huden fastere og strammer op. Dette er en ansigtsbehandling, som har en effektiv rynkereducerende effekt. Kollagen er det mest udbredte protein i huden. Det sikrer den mekaniske modstandsdygtighed og fasthed i huden. Men med tiden bliver syntesen af kollagen reduceret, dens nedbrydning stiger, og huden bliver mere slap. Dette skader vævet og forårsager tab af ansigtets volumen. Collagen360ºs produkter er specielt designet til at bekæmpe kollagentab i huden og dermed påvirke ældningsprocessen. Med en høj koncentration af beriget lavmolekylærtmarint kollagen stimulerer Collagen360º cellernes renovering, og genaktiverer produktionen af kollagen og de stoffer, som giver huden volumen.

Vi anbefaler at benytte de tilhørende hjemmeplejeprodukter for at forstærke resultatet af behandlingerne.​

1 behandling

Kr. 750,-

 

4 behandlinger

Kr. 2.600,-

 

Stem Cell Antiaging ansigtsbehandling

Avanceret antiage ansigtsbehandling med regenererende, foryngende og opstrammende effekt.

Med tiden taber hudcellerne gradvist evnen til at udføre deres funktioner korrekt, og derved nedsættes den naturlige fornyelsesproces i cellerne. Syntesen af opstrammende proteiner, collagen og elastin reduceres, hvilket fører til at huden bliver mindre spændstig og fine linjer og små rynker opstår. Med Cell Antiaging ansigtsbehandling vil de dybere rynker blive udglattet, og din hud vil blive strammet op.

Vi anbefaler at benytte de tilhørende hjemmeplejeprodukter for at forstærke resultatet af behandlingerne.​

1 behandling

Kr. 800,-

 

4 behandlinger

Kr. 2.800,-

 

Radiance DNA Antiaging ansigtsbehandling

En revolutionerende ansigtsbehandling mod hudens aldring – Radiance DNA. Hudens elastisitet og fasthed forbedres og dybden af rynker reduceres tydeligt. Huden renses for affaldsstoffer og boostes med fugt.

Vi anbefaler at benytte de tilhørende hjemmeplejeprodukter for at forstærke resultatet af ansigtsbehandlingen.​

1 behandling

Kr. 850,-

 

4 behandlinger

Kr. 2.900,-

 

 


Adresse: Stenvadpark 26, 3520 Farum
Telefon: 3220 2626 / 2298 2637

Åbningstider:

Mandag 10-17
Tirsdag - torsdag 10-18
Fredag 10-17
Lørdag 10-14


Online bookingAnsigtsbehandlinger

Tryk her for at se mere


Se mere

Eyelash Extensions

Tryk her for at læse mere om os


Læs mere

Massage

Tryk her for at læse mere


Læs mere